Zoeken
  • Vrijeschool in de buurt?

    kaartje_home02

  • Jaaroverzicht 2015

    tijdlijn_home2

  • Onderzoek keuzemotivatie

    kiezen_vrijeschool

< Agenda

Netwerkbijeenkomst Waldorf100

Vereniging Pedagogische sectie

Nederland doet actief mee aan de viering van Waldorf100! Om de acties zo goed mogelijk in beeld te brengen wordt op woensdag 13 september in de middag tussen 14.00 – 17.00 uur een netwerkbijeenkomst gehouden. De bijeenkomst is bedoeld voor leerlingen, leerkrachten, schoolleiders, medewerkers van vrijescholen, maar ook voor deelnemers die betrokken zijn bij organisaties die actief zijn in het vrijeschoolonderwijs: de vrijeschoolbeweging.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door de Pedagogische Sectie en de Vereniging van vrijescholen en zal plaatsvinden op een nader te bepalen locatie in het midden van het land. Deelnemers worden bijgepraat over de internationale campagne. Maar er zal vooral veel ruimte zijn voor initiatiefkracht, netwerken en brainstormen.

Meld je aan!
Dus: ben je een activiteit of project aan het voorbereiden in het kader van Waldorf100? Zoek je partners of ben je op zoek naar een project om je bij aan te sluiten? Wil je samen met andere deelnemers een nieuw project opzetten? Meld je dan aan voor deze netwerkbijeenkomst door een e-mail te sturen naar de Vereniging van vrijescholen met daarin naam, functie en organisatienaam. Ben je al met een initiatief bezig, meld dat dan s.v.p. ook in je mail. Graag tot dan!