Conferentie

Conferentie ‘Overbruggen: Verbinden van vernieuwingsonderwijs en onderzoek ’

13
vr
november

Entreeprijs: 75 euro

Wat levert onderwijsonderzoek op voor de praktijk van het vernieuwingsonderwijs? En hoe zetten we het vernieuwingsonderwijs hiermee nog meer op de kaart? Laat je inspireren en deel je kennis met andere onderwijsprofessionals tijdens de conferentie ‘Overbruggen’.

Tijdens de conferentie kom je in verbinding met het onderzoek dat er binnen het vernieuwingsonderwijs wordt gedaan en kom je erachter wat de opbrengsten daarvan zijn. Op het programma staan onder meer een lezing door corporate antropoloog en bekende spreker Jitske Kramer (www.jitskekramer.nl), workshoprondes waarin onderzoekers en leraren op een interactieve manier met elkaar van gedachten wisselen en een theatrale terugkoppeling. Ook wordt een prijs uitgereikt aan leerlingen die de beste vlog over hun vernieuwingsconcept hebben gemaakt.

Organisatie

De conferentie wordt georganiseerd door het lectoraat Vernieuwingsonderwijs, het lectoraat Waarde(n) van Vrijeschoolonderwijs en De Activiteit, landelijk centrum voor Ontwikkelingsgericht Onderwijs

Locatie

Hogeschool Saxion, locatie Deventer

Handelskade 75, 7417 DH Deventer , Nederland

Op 10 minuten loopafstand van het Centraal Station vind je de hoofdlocatie.