Live uitzending euritmiefestival op 20 maart

09 maart 2021 Nieuws
Op 20 maart wordt het Eventeurythmy.TanzFestival online uitgezonden via een livestream
Op 20 maart wordt het Eventeurythmy.TanzFestival online uitgezonden via een livestream

Op 20 maart wordt het Eventeurythmy.TanzFestival uitgezonden via een livestream. Euritmisten uit de VS, Estland, Nederland, Berlijn en de regio Noordrijn-Westfalen zullen hun actuele werk tonen. De euritmiestudenten uit Denemarken, Nederland en Duitsland tonen stukken uit hun bachelorprogramma’s.

De werken worden voor klein publiek in de Vrijeschool van Bonn opgevoerd en gefilmd. De video's zijn daarna vier weken als playback beschikbaar zijn. Het Livestream-Festival biedt iedereen - en in het bijzonder scholieren van over de hele wereld - de mogelijkheid om met professionele euritmie in contact te komen.

In gesprek met leerlingen over euritmie

Als euritmieleerkracht kun je ook samen met de leerlingen één of meerdere video’s terugkijken. Een mooie aanleiding om met elkaar in gesprek te gaan over de werken. Welke euritmie-elementen heb je gezien? Hoe belangrijk is kunst in deze tijd? Welke thema's werden uitgebeeld? De stukken zijn geschikt voor leerlingen vanaf de 9e klas.

Meer informatie en links over het livestream-programma en de playback video’s zijn te vinden op de officiële festivalwebsite.