Vrijescholen kunnen zich inschrijven voor Paasvoorstelling van studenten Hogeschool Leiden

10 oktober 2020 Opleidingen
Performance studenten Hogeschool Leiden tijdens Waldorf100 Festival 2019 | fotograaf: Norbert Voskens
Performance studenten Hogeschool Leiden tijdens Waldorf100 Festival 2019 | fotograaf: Norbert Voskens

Vrijescholen kunnen zich inschrijven voor de euritmie- en muziekvoorstelling die wordt aangeboden door de studenten van de Hogeschool Leiden in de week voorafgaand aan Pasen in 2021. De voorstelling komt naar de school toe. Aanmelden kan nog in de maand oktober. Wees er op tijd bij!

Van 29 maart t/m 1 april verzorgen studenten van de opleidingen Docent Euritmie en Docent Muziek een gevarieerde voorstelling. In de loop van oktober wordt de tour verder ingepland. Inmiddels hebben zes vrijescholen zich aangemeld. Er is nog enige ruimte voor andere scholen binnen de tour. Afhankelijk van de logistieke operatie kan dat nog ingepast worden. Scholen kunnen tot eind oktober reageren via een bericht aan opleidingsmanager Hans Nijnens. Er wordt dan contact opgenomen om de mogelijkheden te bespreken.

Durf te leven!

Vóór de zomer komen de vierdejaars studenten van de opleiding Docent Euritmie met een eigen programma in het kader van hun afstuderen. Dit programma wordt in 2021 aangeboden aan vrijescholen in de week van 14 juni én in de week van 21 juni.

In de euritmievoorstelling ‘Durf te leven!’ zal via poëzie en muziek thema’s van het leven belicht worden, zoals liefde, verdriet, geluk, angst, maar vooral het durven leven. Deze voorstelling is geschikt voor 12 jaar en ouder. Voorafgaand aan de voorstelling, die ongeveer anderhalf uur zal duren, bieden de studenten een euritmieworkshop aan. Scholen kunnen informatie krijgen en zich aanmelden voor dit programma door een bericht te sturen naar Juliette Reijnen. Er wordt dan contact opgenomen om de mogelijkheden te bespreken.