Minor vrijeschoolonderwijs start op 1 februari 2021 in Nijmegen

12 oktober 2020 Opleidingen
Locatie van de HAN in Nijmegen
Locatie van de HAN in Nijmegen

De minor vrijeschoolonderwijs die wordt gegeven aan de HAN in Nijmegen gaat weer van start vanaf 1 februari 2021. Kandidaten kunnen zich aanmelden tot uiterlijk 9 november 2020.

De opleiding is bedoeld voor pabo-studenten die zich willen specialiseren in het vrijeschoolonderwijs. Met het behalen van de minor kunnen pabo-studenten na het afstuderen ook op een vrijeschool aan de slag.

Samenwerking scholen en opleidingen

De Vrijeschool Pabo van Hogeschool Leiden en de Pabo van Hogeschool Arnhem Nijmegen hebben samen met Stichting Vrijescholen Athena en Stichting Pallas deze minor ontwikkeld om meer vrijeschoolleerkrachten (in het oosten van het land) te kunnen opleiden.

Kom werken op de vrijeschool!

Leerlingen begeleiden en stimuleren tijdens hun groei naar volwassenheid. Wat is er mooier dan als leerkracht hierin een cruciale rol te spelen? Jouw pedagogische talenten benutten, vrij zijn om je ideeën vorm te geven én zelf blijven groeien. Bij de vrijeschool heb jij wat te vertellen. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal! We hebben alle opleidingsmogelijkheden en op een rij gezet. Neem snel een kijkje!