Nieuwe deeltijdopleiding Docent Dans/Euritmie voor iedereen toegankelijk

06 maart 2020 Opleidingen
Foto: Studenten Dans/Euritmie Hogeschool Leiden
Foto: Studenten Dans/Euritmie Hogeschool Leiden

Het komende studiejaar start Hogeschool Leiden met een vernieuwde deeltijdopleiding Docent Dans/Euritmie, die voor iedereen toegankelijk is. Studenten die op dit moment willen deelnemen aan de al bestaande verkorte deeltijdopleiding moeten in het bezit zijn van een diploma van de Vrijeschool Pabo. Bij de nieuwe variant, die van start gaat in september, is dat geen voorwaarde. Het nieuwe opleidingsprogramma is zo vormgegeven, dat de deeltijdopleiding in vier jaar te doorlopen is.

Hoe ziet de opleiding eruit?

In het 1e en 2e studiejaar zijn er wekelijks twee lesdagen. In het 3e studiejaar wordt eveneens een lesprogramma aangeboden van twee dagen per week op de Hogeschool Leiden, maar neemt het aantal zelfstudie-uren toe. In het 4e studiejaar (de afstudeerfase) wordt een nagenoeg volledige beschikbaarheid van de student gevraagd (tenzij de student er zelf voor kiest om de studie-inhoud van de afstudeerfase over twee jaren te spreiden).

Interesse?

Geïnteresseerden kunnen per e-mail contact opnemen met Hans Nijnens, opleidingsmanager van de opleiding Docent Dans/Euritmie van de Hogeschool Leiden. Meer informatie over de opleidingen is ook beschikbaar via de website van Hogeschool Leiden.