Nieuwe locatie én bestuurswissel voor Vereniging van vrijescholen

06 juni 2019 Nieuwsberichten

Verhuisd!

De Vereniging van vrijescholen is deze week verhuisd naar de Boslaan 15 in Zeist. Het telefoonnummer is hetzelfde gebleven: 0343-536060. I.v.m. de verhuizing kan het bureau van de Vereniging de komende week iets minder goed bereikbaar zijn per telefoon. We hopen op uw begrip hiervoor!

Bestuurswissel

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 22 mei hebben de leden van de Vereniging afscheid genomen van bestuurslid Jeroen Gommers. Zes jaar maakte hij onderdeel uit van het bestuur als penningmeester. Gommers vertegenwoordigde in het bestuur de vrijescholen in het primair onderwijs en is op dit moment bestuurder van de Samenwerkende Vrijescholen in Zuid Holland en bestuurslid van de PO-Raad. Aan het einde van de vergadering dankte Rian van Dam, voorzitter, Gommers uitgebreid voor zijn inzet voor de vrijescholen de afgelopen jaren.

Peronnik Veltman, bestuurder van Stichting Vrijescholen Athena, werd in dezelfde ledenvergadering aangenomen als nieuw bestuurslid van de Vereniging. Veltman werkt sinds 2014 voor Athena, waar hij bestuurder is van 15 vrijescholen in Noord, Oost en Midden Nederland. In het bestuur zal hij vrijescholen in het primair onderwijs vertegenwoordigen.