Nascholingen leraren vrijeschool begin 2020 van start

04 november 2019 Opleidingen

Begin 2020 gaan de vrijeschool -nascholingen aan de Hogeschool Leiden weer van start. Wil je je verdiepen in het vrijeschoolonderwijs? Zorg dat je er op tijd bij bent!

Basisopleiding Vrijeschoolonderwijs

Werk je als leerkracht in het reguliere basisonderwijs en wil je graag een overstap maken naar het vrijeschool onderwijs? Of werk je als leerkracht in het vrijeschool onderwijs en wil je je de vrijeschoolpedagogie eigen maken? Dan is de Basisopleiding Vrijeschool Onderwijs (BVO) iets voor jou!

Basisopleiding Vrijeschoolonderwijs Kunst

Werk je als leerkracht in vrijeschool onderwijs en wil je je verdiepen in kunstvakken? Dan is de Basisopleiding Vrijeschool Onderwijs Kunst (BVO Kunst) iets voor jou!

Basiscursus Vrijeschool Kleuteronderwijs

Ben jij leerkracht in het kleuteronderwijs en werkzaam op een vrijeschool? Wil jij je blik verbreden en jouw kennis van de kleuterpedagogiek en didactiek opfrissen of verdiepen? Of heb je vraagstukken met betrekking tot het jonge kind die je verder zou willen onderzoeken, zodat je individueel en met je team verder kunt? Dan is deze applicatiecursus wellicht iets voor jou!