Leerkracht klas 3 vervanging | Zaandam

Zaandam
1 augustus
Primair onderwijs
Parttime 0.5-1.0 fte
Nog 43 dagen om te reageren
Vrije School Zaanstreek

In verband met ziektevervanging van een collega, zijn wij per 1 augustus op zoek naar een leerkracht klas 3 voor 5 dagen (wtf 1,0). Eventueel duo-functie mogelijk

Waar ga je werken?
De Vrije School Zaanstreek zet zich in voor goed wereldgericht vrijeschoolonderwijs en de ontwikkeling daarvan. Wij willen van betekenis zijn voor kinderen op hun ontwikkelingsweg via het onderwijs dat wij verzorgen. Om leerlingen te laten worden wie zij willen zijn in deze wereld, moeten zij zich in de volle breedte kunnen ontplooien. Dus leren kinderen op onze scholen met hoofd, hart en handen; zo ontwikkelen zij evenwichtig in hun denken, voelen en willen.

Wat vragen wij?

  • Beschik je (bijna) over een pabo-diploma?
  • Ben je enthousiast over het vrijeschoolonderwijs?
  • Wil je vanuit een positieve, holistische en daadkrachtige blik de ontwikkeling van het kind stimuleren?
  • Beschik je over een verbindende teamgeest en flexibiliteit?

Dan komen we graag met je in contact!

Wat bieden wij?
Wij bieden een team dat met veel positieve energie samenwerkt aan het verzorgen van eigentijds en wereldgericht vrijeschoolonderwijs voor de kinderen. Voor nieuwe collega’s is coaching beschikbaar. De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao primair onderwijs. Ithaka heeft een eigen reiskostenregeling voor medewerkers die verder weg wonen of met het OV reizen.

Bekijk hier de hele vacature

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Inger Andersson via 06-40422076. Je cv en motivatiebrief kun je sturen naar iandersson@vrijeschoolzaanstreek.nl.