Leerkracht kleuters | Utrecht

Utrecht
1 augustus
Primair onderwijs
Parttime 0.4 fte
Nog 30 dagen om te reageren
Vrije School Leidsche Rijn

Ben jij klaar om jouw passie voor onderwijs tot bloei te laten komen in een unieke school? De Vrije School Leidsche Rijn zoekt een creatieve en bevlogen leerkracht die onze leerlingen inspireert en ondersteunt in hun groei en ontwikkeling.

Wie zijn wij?
Op de Vrije School Leidsche Rijn werken we coöperatief samen om het beste vrijeschoolonderwijs te geven. We vinden kwaliteit, autonomie en werkplezier heel belangrijk. Er is veel expertise in huis, we hebben je op meerdere vlakken iets te bieden en we zetten ons samen met hart en ziel in voor elk kind! Onze school biedt een fijne en stimulerende omgeving waarin leerlingen, maar ook leerkrachten, zichzelf kunnen ontdekken en ontplooien.

Wat ga je doen?
Als startende of ervaren leerkracht krijg je bij de Vrije School Leidsche Rijn de kans om jouw ideeën over onderwijs vorm te geven in een dynamische omgeving. Je begeleidt en inspireert kinderen, waarbij je gebruik maakt van creatieve bronnen en aandacht hebt voor de behoeften van de groep.

Wie zoeken wij?
We zoeken een enthousiaste en flexibele leerkracht die zich wil verbinden met het vrijeschoolonderwijs. Je hebt oog voor de unieke talenten van iedere leerling en weet hen te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Je bent creatief, geduldig en hebt een open en betrokken houding naar zowel leerlingen als collega's. Bij voorkeur heb je een opleiding aan de Vrijeschool Pabo of een minor vrijeschoolonderwijs gedaan.

Wat bieden wij?

  • Een inspirerende werkomgeving waarin ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei
  • Een hecht en betrokken team van collega's die zich samen inzetten voor goed onderwijs
  • Mogelijkheden voor bijscholing en training om jezelf verder te ontwikkelen als leerkracht
  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Ontdek de magie van het vrijeschoolonderwijs bij Vrije School Utrecht!

Interesse?

Ben jij klaar om deel uit te maken van ons gepassioneerde team en bij te dragen aan de ontwikkeling van onze leerlingen? Stuur dan je cv en motivatiebrief vóór 20 augustus naar Jörgen Joosten (schoolleider), leidscherijn@vrijeschoolutrecht.nl. Voor informatie kun je bellen met Vrije School Leidsche Rijn: 030-7370905. We kijken uit naar jouw sollicitatie!