Onderwijsassistent | Zoetermeer

Zoetermeer
1 augustus
Primair onderwijs
Parttime 0.5 fte
Sluitingsdatum is verstreken
Vuurvogel, vrijeschool voor basisonderwijs

Vrijeschool Vuurvogel zoekt vanaf het schooljaar 2024/2025 een onderwijsassistent voor 0,5 fte (2,5 dag).

Helaas nemen wij binnenkort afscheid van onze huidige onderwijsassistent, zij gaat verhuizen naar een ander deel van Nederland. Daarom zoeken wij vanaf de zomervakantie een nieuwe collega voor onze school. Er zijn ook mogelijkheden al eerder -deels- te starten en zo ingewerkt te worden door de vertrekkende collega.

We zoeken een onderwijsassistent B of C en onze voorkeur heeft iemand met ervaring in deze werkzaamheden op een vrijeschool. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van de Intern Begeleider en nauw samen met leerkrachten en de Remedial Teacher.

Onze school bestaat dit jaar 50 jaar en staat sterk en stevig met Zoetermeer en de wijk Meerzicht verbonden. Het team is hecht en zeer warm en benaderbaar, de sfeer is ontspannen. Ons team bestaat naast de groepsleerkrachten uit vakleerkrachten voor euritmie, handwerken, handvaardigheid en gym. We kennen een zeer laag ziekteverzuim.

Startende en nieuwe teamleden krijgen bij ons goede en uitgebreide coaching en begeleiding.

Bij wederzijds tevredenheid is er uitzicht op verlenging tot een vast contract.

Bekijk ook onze site voor meer informatie

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze prachtige school of wil je meer weten over de vacature? Wees dan op tijd met reageren, solliciteren kan tot 24 mei 2024 door een mail te sturen met je cv. Mail of bel met Joeri Franken, directeur, directie@vsvuurvogel.nl of bel 06 – 16233262