Tijdelijke onderwijsondersteuner | Zaandam

Zaandam
Per direct
Primair onderwijs
Parttime 0.4 fte
Nog 5 dagen om te reageren
Vrije School Zaanstreek

Wij zijn voor de rest van dit schooljaar op zoek naar een tijdelijke onderwijsondersteuner voor 2 dagen per week. Verlenging/uitbreiding dienstverband behoort op termijn tot de mogelijkheden.

Waar ga je werken?
Op de Vrijeschool Zaanstreek koesteren we ieders natuurlijke talenten en nieuwsgierigheid. Passend bij hun eigen ontwikkelingsfase leren onze kinderen met hoofd, hart en handen. Daarmee wordt op een vrijeschool net zo hard geleerd als op andere scholen, alleen krijg je bij ons net dat beetje meer mee; met name de kunstzinnige, sociaal-emotionele en sportieve vaardigheden vinden wij heel belangrijk.

Wie zoeken wij?
Een onderwijsondersteuner van nu tot 1 augustus. Verlenging of uitbreiding behoort tot de mogelijkheden. Als ondersteuner geef je reken- en taalondersteuning geven aan groepjes kinderen.

Wat vragen wij?

  • Beschik je (bijna) over een diploma onderwijsondersteuner?
  • Ben je enthousiast over het vrijeschoolonderwijs?
  • Wil je vanuit een positieve en een holistische blik de ontwikkeling van het kind stimuleren?
  • Beschik je over daadkracht en flexibiliteit?
  • Heb je een open en onderzoekende houding?
  • Kun je goed samenwerken en communiceren?
    Dan komen we graag met je in contact!

Wat bieden wij?
Wij bieden een team dat met veel positieve energie samen werkt aan het verzorgen van eigentijds en wereldgericht vrijeschoolonderwijs voor de kinderen. Voor nieuwe collega’s is coaching beschikbaar. De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao primair onderwijs. Ithaka heeft een eigen reiskostenregeling voor medewerkers die verder weg wonen of met het ov reizen.

Bekijk hier de hele vacature

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Inger Andersson via 075-6174047. Je cv en motivatiebrief kun je sturen naar directie@vrijeschoolzaanstreek.nl.