Gymleerkracht | De Bilt

De Bilt
Onbekend
Primair onderwijs
Parttime 0.2-0.25 fte
Sluitingsdatum is verstreken
Het Zonnewiel Vrijeschool De Bilt

Op de grens van Utrecht ligt, verscholen in het groen, een eigentijdse vrijeschool. Een school die inspirerend onderwijs hoog in het vaandel heeft staan. Het Zonnewiel kent de reuring van een stadsschool en de gezelligheid en kleinschaligheid van een dorpsschool. De school heeft 225 leerlingen, verdeeld over 9 klassen. Naast het leerkrachtenteam beschikken we over een stevig ondersteunend team met twee intern begeleiders, onderwijsondersteuners, een remedial teacher en een kindercoach. Samen werken we elke dag om ons onderwijs nog inspirerender en beter te maken.

Het Zonnewiel De Bilt zoekt met ingang van schooljaar 2024-2025 een gymleerkracht voor 8-10 uur per week (wtf 0,2–0,25).

De school staat voor inspirerend onderwijs met hoofd, hart en handen. We zijn een betrokken en bevlogen team, dat samen met een actieve oudergroep de school vormgeeft.

Wij zijn op zoek naar een collega die, vanuit enthousiasme voor zijn/haar vak ons team komt versterken. Iemand die een goede balans kan vinden tussen de individuele behoeften van de kinderen en de behoeften van de groep. Een leerkracht die zelfstandig vorm kan geven aan zijn/haar vak binnen onze school en tegelijkertijd een actief teamlid wil worden.

De functie in de praktijk:

  • Lessen verzorgen van 45 minuten voor groep 3 en 4 en lessen van 60 minuten voor groep 5, 6, 7 en 8
  • Deels deze klassen ophalen van en brengen naar school
  • Meedenken over het verbeteren van het bewegingsonderwijs in algemene zin
  • Zo nodig extra oefenen van motorische vaardigheden met individuele of groepjes leerlingen
  • Voorbereiding in ons digitale logboek + schrijven van jaarlijkse rapporten van de kinderen voor het vak gym

Wij bieden:

  • Een eigentijdse vrijeschool met een sterk team en een prettige, betrokken oudergroep
  • Een plek waarop je verder kunt groeien
  • Een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling, met een inschaling conform cao-PO

Procedure
De eerste stap bestaat uit een gesprek met de sollicitatiecommissie. Als vervolgstap kunnen we je vragen ook een les te geven. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Interesse?

Informatie is op te vragen bij Nico Groot via directie@zonnewieldebilt.nl of 030-2210430. Je sollicitatie graag uiterlijk 10 juni richten aan Nico Groot via directie@zonnewieldebilt.nl.