Leerkracht klas 3-4 | Oldenzaal

Oldenzaal
1 augustus
Primair onderwijs
Parttime 0.6 fte
Nog 4 dagen om te reageren
Vrije School De Zevenster

Vrijeschool De Zevenster in Oldenzaal zoekt per 1 augustus 2024 een leerkracht voor 0,6 fte. Kom jij ons team versterken op Vrijeschool De Zevenster? Wij zoeken voor het nieuwe schooljaar een leerkracht voor onze combinatieklas 3-4 (groep 5-6) voor 3 dagen in de week.

Onze voorkeur gaat uit naar een nieuwe collega die de Vrijeschool Pabo heeft afgerond en/of al enige jaren werkervaring heeft binnen het vrijeschoolonderwijs. Heb je deze ervaring nog niet, maar heb je wel affiniteit met het vrijeschoolonderwijs en de vrijeschoolpedagogie? We laten je graag nader kennis maken met deze mooie vorm van onderwijs en gaan graag met je in gesprek.

Wij zoeken:

  • Een bevoegde leerkracht: je bent in het bezit van een pabo-diploma of behaalt deze voor de start van het nieuwe schooljaar
  • Iemand die beschikt over goede pedagogische en didactische vaardigheden
  • Een betrokken leerkracht, die graag zijn of haar creativiteit inzet bij het vormgeven van de lessen
  • Een proactieve, daadkrachtige collega die openstaat voor nieuwe ideeën en hierin ook een actieve bijdrage wil leveren.

Wij bieden:

  • Een werkplek in een hecht en betrokken team
  • Begeleiding en coaching, passend bij jouw kennis en werkervaring. Binnen onze stichting zijn er ruime mogelijkheden voor coaching en scholing. We bieden bijvoorbeeld een interne cursus aan gericht op het vrijeschoolonderwijs, maar ook op andere gebieden en specialismen binnen het onderwijs
  • In eerste instantie een aanstelling voor de duur van een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling bij Stichting Vrijescholen Athena, inschaling volgens de cao PO
  • Een goede reiskostenvergoeding: naast de reguliere reiskostenvergoeding vanuit de cao PO ontvang je vanaf 25 kilometer enkele reisafstand een aanvullende vergoeding van € 0,23 per kilometer voor woon-werkverkeer.
Bekijk hier de hele vacature

Interesse?

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Stuur dan een (korte) motivatie inclusief je cv vóór 24 juni naar Féminique Mulder via directie@vrijeschoololdenzaal.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je per e-mail contact opnemen met Féminique. Zij vertelt je graag meer over de school en de inhoud van de functie.