Wat is jouw verhaal?

Kom werken op de vrijeschool!

Leerlingen begeleiden en stimuleren tijdens hun groei naar volwassenheid. Wat is er mooier dan als leerkracht hierin een cruciale rol te spelen? Jouw pedagogische talenten benutten, vrij zijn om je ideeën vorm te geven én zelf blijven groeien. Bij de vrijeschool heb jij wat te vertellen. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

ALLE OPLEIDINGEN EN VACATURES OP RIJ

0343-536060
vereniging@vrijescholen.nl

Mariëlle Dijkstra

Stapte over naar de vrijeschool

Koen van Aalst

Ondernemer én vrijeschooldocent

Sietske van der Pol

Loopt stage op de vrijeschool

Levie Peek

Deed de Vrijschool Pabo

Wat brengt de vrijeschool jou?

Vrij om te groeien

Niet alleen de ontwikkeling van de leerling staat centraal, jouw ontwikkeling is net zo belangrijk!

Betekenis geven

Op de vrijeschool gaat het om de hele persoonsvorming van leerlingen. Als leerkracht ben je in die ontwikkeling van grote betekenis.

Een eigen verhaal

Vrijescholen zijn sterk verbonden door een gezamenlijke pedagogische visie. Toch heeft iedere leerkracht en vrijeschool zijn eigen verhaal.

De vrijeschool heeft de toekomst

De vrijeschool bestaat 100 jaar en groeit. Steeds meer mensen kiezen voor de vrijeschool en ieder jaar komen er nieuwe vrijescholen bij.

Alle opleidingen en vacatures op een rij

Primair onderwijs

Vacatures

Voortgezet onderwijs

Vacatures

Kunst, muziek en euritmie

Vacatures

Leidinggevende

Vacatures

Liever persoonlijk advies?

Heb je specifieke vragen over het werken op de vrijeschool of weet je niet zeker welke opleiding bij je past? Neem contact met ons op, dan helpen wij jou op weg.


Openingstijden loket

Het loket is geopend op maandagen, woensdagen en donderdagen tussen 10.00-14.00 uur, met uitzondering van de schoolvakanties.

Neem contact op

0343-536060
vereniging@vrijescholen.nl

Open sollicitaties

Open sollicitaties zijn altijd van harte welkom. Stuur jouw brief en CV jouw brief en CV naar de Vereniging van vrijescholen en geef daarbij aan in welke plaatsen en regio's je op de vrijeschool zou willen werken. Wij zorgen ervoor dat jouw informatie op de juiste plaats terechtkomt.

Vrijwilligers

Wil je graag een keer helpen bij de timmerlessen, bespeel jij de harp en kun je euritmielesssen begeleiden óf heb je andere voorstellen? Wij gaan graag met je in gesprek en op zoek naar de mogelijkheden. Neem contact met ons op via 0343-536060 of stuur ons een e-mail.