Leerkracht vervanging/invalwerk | Amersfoort

Amersfoort
1 september
Primair onderwijs
Parttime 0.2-0.6 fte
Nog 27 dagen om te reageren
Vrije School Amersfoort

Per 1 september 2024 zijn wij op zoek naar een leerkracht voor 1-3 dagen in de week voor tijdelijke vervang en los invalwerk. Wij zoeken een opgewekte, levenslustige juf of meester die in staat is de kinderen in hun essentie te zien en vertrouwen heeft in de persoonlijke ontwikkeling van ieder kind. Het betreft een tijdelijke functie voor een jaar.

Waar ga je werken?
Op Vrije School Amersfoort werken we vanuit een sterke (vrijeschool)pedagogiek en visie op de ontwikkeling van kinderen. Het uitgangspunt van ons onderwijs is: een leerling die enthousiast is, leert beter. We zorgen ervoor dat de leerstof aansluit bij de ontwikkeling van het kind. Naast taal en rekenen, besteden we aandacht aan de creatieve en sociale ontplooiing.

Wat vragen wij?

  • Een pabo-diploma (bij voorkeur de Vrijeschool Pabo)
  • Enthousiasme voor het vrijeschoolonderwijs en de antroposofie
  • Daadkracht, flexibiliteit en vitaliteit
  • Een onderzoekende en lerende houding
  • Goede communicatieve vaardigheden voor een goede samenwerking

Wat bieden wij?
Bij de Vrije School Amersfoort werken we samen met een hecht team waarin we samen ons onderwijs vormgeven. Er is aandacht voor autonomie en gezamenlijkheid. De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao primair onderwijs.

Bekijk hier de hele vacature

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sam Tomlow, directeur Vrije School Amersfoort, via samtomlow@vrijeschoolamersfoort.nl of 033-4727622. Je cv en motivatiebrief kun je tot uiterlijk vrijdag 16 augustus 2024 sturen naar samtomlow@vrijeschoolamersfoort.nl.